Info

De site handelt over de WTC Leefdaal die al sinds 1974 bestaat.

De bedoeling van de club bestaat erin om 1 keer per week onze passie met elkaar te delen en ons goed te amuseren. Het motto van de club is dan ook samen uit en samen thuis. Maar omdat de verschillen nogal groot kunnen worden, zijn er dus drie groepen. Ieder met aangepaste snelheid en afstand. Groep A (snelheid ongeveer 28 a 30 km/u) afstand 100 km. Groep B (snelheid ongeveer 26 a 28 km/u) afstand 90 a 100 km. Groep C en tenslotte Groep D of de groep van de vrouwen. In de streek zijn er wel wat heuveltjes waar we ons kunnen op uitleven, maar boven wordt er steeds gewacht tot de groep weer volledig is, zelfde bij lekke banden of andere materiaalpech.

De sfeer is op en top en er wordt steeds gelachen. Eigenlijk is het een grote vriendengroep die uit zijn op een gezellige zondagrit en achteraf nog eens graag napraten bij pot en pint.

Enkele keren per jaar trekken we naar de ardennen om onze klimcapaciteiten eens te testen.
Een aanrader, maar ieder is vrij zijn ritten uit te kiezen.

Indien u meer informatie zou wensen over onze activiteiten, organisaties, onze werking of het lidmaatschap, aarzel dan niet om ons te contacteren. Hopelijk mogen we u als nieuw lid (lidgeld 15 Euro) of als deelnemer aan een van onze organisaties begroeten. Testrit is uiteraard toegestaan mits het volgen van de gedragsregels.