WPG Voerstreek zaterdag 1 december

Geachte leden en partners,

Dit jaar gaan we voor onze WPG-activiteit naar de Voerstreek !! Dat doen we toch elk jaar, zal je zeggen. Ja, maar nu trekken we richting Sint-Martens-Voeren en Teuven. Onze dagindeling ziet er als volgt uit.

9u Vertrek met auto (onderling af te spreken) richting Teuven

10u30 Boerengolf. Dit is een teamspel met als materiaal een houten klomp op een  steel en een bal. Het wordt gespeeld in open lucht en er is geen techniek voor nodig. Iedereen kan het, jong en oud. Je komt er rustige koeien tegen, en als je goed oplet zal je ook hertjes en hazen in het bos of door de weiden zien lopen. In het midden van het parcours krijg je een borrelke « van t’huis » (Bij slecht weer kan men in de zaal bij de boer terecht voor Boerenbowling)

13u Lunch in herberg “Moeder de gans” : Voerense plank (2 soorten kazen en boerenham en drank)

14u Wandeling “Bronnen van de voerstreek”  (8.5 km) rond Sint-Martens-Voeren, uitgeroepen in 2013 door Vlaanderen Vakantieland als mooiste wandeling van Belgie. Een titel die klinkt als een bel en zijn beloftes compleet zal inlossen. Dit is dan ook het enige stukje Vlaanderen ten oosten van de Maas, geprangd tussen Maastricht, Aken en Luik

18u Avondmaal in zelfde herberg “Menu de gans ” : Dit menu bestaat uit een soepje vooraf, een hoofdgerecht naar keuze (stoofvlees, goulash ,ragout , konijn ,forel ,zalm,  …) en koffie/thee of ijs

De totale waarde van deze uitstap ligt rond de 60 euro (drank inbegrepen) per persoon. Wij vragen een zeer democratische bijdrage van 25 euro per persoon. Het resterende bedrag wordt door de club gesponsord. Wie meegaat, betaalt voor zondag 11 november 25 euro per persoon op rekeningnr BE89 0010 5648 4085

Het Bestuur

 

Geef een reactie