WPG 2 december 2017

Geachte leden en partners,

Naar analogie met vorig jaar, organiseren we ook dit jaar een bijkomende activiteit op zaterdag 2/12 ter afsluiting van ons seizoen : een WPG-namiddag en avond (wandelen – pizza – gezelschapsspellen) .

We verzamelen om 14u aan het lokaal. Daar beginnen we aan een wandeling in de nabije omgeving van +/- 3u30  (bij nat weer voorzie u op reservekledij en schoenen, zodat we ons lokaal wat proper houden) .

Daarna (rond 18 u) komen we terug naar ons lokaal voor een drankje en versnaperingen en tevens trakteert het bestuur jullie op pizza!

Na dit festijn beginnen we aan een gezelschapsspellen-avond (rond 20u). Na ‘trivial pursuit’ in 2015 en ‘las vegas’ in 2016, ben je zeker benieuwd naar wat er dit jaar op het programma staat ….

Het enige dat jij nu nog moet doen, is iemand van het bestuur verwittigen van je komst tegen zondag 26/11 (Wanneer je desgewenst niet aan alle 3 de activiteiten (W,P,G) wil of kan deelnemen, laat dit dan in ieder geval ook weten) !!

Geef een reactie