Overlijden Greta Jochmans

We vernamen het droevige nieuws dat ons lid Greta Jochmans op 2 december is overleden. Zij was de laatste jaren een zeer actief en gewaardeerd lid van de C-groep en nam ook altijd enthousiast deel aan onze jaarlijkse winterwandelingen. Wij wensen haar echtgenoot Guido Devries en zijn familie heel veel sterkte toe in deze donkere tijden !

Coronacrisis part 2

Vermits fietsen met maximum 20 (?!) personen terug toegelaten is, kunnen we de wekelijkse fietstochten terug hernemen. Hou het veilig en hou afstand (met zoveel zijn wij toch niet). Het lokaal zal trouwens nog steeds gesloten blijven (dus eventueel op een ander tijdstip vertrekken is ook mogelijk: spreek dat dan onderling af binnen je groep)

Start seizoen 2020

Binnenkort start ons fietsseizoen alweer (zondag 1 maart). Daarom deze oproep om je lidgeld te betalen. Het bedraagt nog steeds 15 euro. Dit kan ofwel cash, ofwel door storting op rekening  BE89 0010 5648 4085 van WTC De Leefdaalse Sportvrienden. Tijdig betaald is tijdig verzekerd !!

Naar analogie met voorgaande jaren vertrekken we de eerste 2 zondagen (1/3, 8/3) om 9u30, de volgende 4 zondagen (15/3, 22/3, 29/3, 5/4) om 9u en daarna om 8u30.

WPG details 15 februari

Geachte leden en partners,

Zoals reeds aangekondigd  organiseren we ook dit jaar een bijkomende activiteit op zaterdag 15/2 : een WPG-namiddag en avond (wandelen – pizza – gezelschapsspellen).

We verzamelen om 14u aan het lokaal. Daarna rijden we met de auto tot aan de Sint-Michielskerk van Beisem (Kerkstraat Veltem-Beisem). Daar beginnen we aan een wandeling in de nabije omgeving van +/- 3u  (bij nat weer voorzie u op reservekledij en schoenen, zodat we ons lokaal wat proper houden) .

Daarna (rond 18 u) komen we terug naar ons lokaal voor een drankje en versnaperingen en tevens trakteert het bestuur jullie op pizza!

Na dit festijn beginnen we aan een gezelschapsspellen-avond (rond 20u).